toska
Reaction score
118

profielberichten Nieuwste bijdragen Posts Over mij

 • Hallo Luc, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag, ik wens je een heel fijne dag toe.
  Goedemorgen Tosca - wij wensen jou een heel fijne dag vanwege jou verjaardag vandaag, van harte gefeliciteerd.
  yachtzee die is er nog hoor kate,nee je kan gewoon euro bijkrijgen dat is zoals bij monopolie
  K
  Toska, 2 vragen: waar is yatzee gebleven / spelen jullie met echte harde euro's die je kunt winnen?
  dus forum arcade dan klik je op mededelingen daarna plaats nieuw onderwerp en geef titel en bericht in en klik op verstuur voila kate
  klik op het subforum mededelingen daarna klik je op plaats nieuw onderwerp geef titel en bericht in en klik op verstuur
  nee dit is als je dat spel speelt en de score verbetert sta het er maar een keer op in welke topic wil je een bericht plaatsen kate?
  K
  Kate40
  Ik wilde een bericht plaatsen om te vragen of meer mensen merkten dat bij yatzee de dobbelsteen soms verandert van getal zonder je het weet. Dus na worp 1, als je hem bewaart, is hij plots niet meer bewaard.
  K
  Hoi Toska, ik kan op jouw forum niet vinden hoe ik een bericht kan maken. Maar: bij yatzee geef je soms aan welk getal je wilt bewaren, maar bij de volgende worp is het verdwenen. En dan is je score heel anders. Hebben er al meer iets over gezegd?
  ja kate ben blij dat je een spel hebt gevonden dat je bevalt,je kan ook een spel zoeken via de zoekbalk op arcadepagina zelf hoor
  K
  Hoi Toska, het zal je wel deugd doen: ik heb mijn spel gevonden op jouw site! Yatzee! Ik weet niet of het er aldoor al was, maar ik vond het en ben er nu al een beetje verslaafd aan. Er valt niets bij te schieten en dat is voor mij al een voordeel, hoor.
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan