toska
Reaction score
84

profielberichten Posts Over mij

 • Goedemorgen Tosca - wij wensen jou een heel fijne dag vanwege jou verjaardag vandaag, van harte gefeliciteerd.
  yachtzee die is er nog hoor kate,nee je kan gewoon euro bijkrijgen dat is zoals bij monopolie
  K
  Toska, 2 vragen: waar is yatzee gebleven / spelen jullie met echte harde euro's die je kunt winnen?
  dus forum arcade dan klik je op mededelingen daarna plaats nieuw onderwerp en geef titel en bericht in en klik op verstuur voila kate
  klik op het subforum mededelingen daarna klik je op plaats nieuw onderwerp geef titel en bericht in en klik op verstuur
  nee dit is als je dat spel speelt en de score verbetert sta het er maar een keer op in welke topic wil je een bericht plaatsen kate?
  K
  Kate40
  Ik wilde een bericht plaatsen om te vragen of meer mensen merkten dat bij yatzee de dobbelsteen soms verandert van getal zonder je het weet. Dus na worp 1, als je hem bewaart, is hij plots niet meer bewaard.
  K
  Hoi Toska, ik kan op jouw forum niet vinden hoe ik een bericht kan maken. Maar: bij yatzee geef je soms aan welk getal je wilt bewaren, maar bij de volgende worp is het verdwenen. En dan is je score heel anders. Hebben er al meer iets over gezegd?
  ja kate ben blij dat je een spel hebt gevonden dat je bevalt,je kan ook een spel zoeken via de zoekbalk op arcadepagina zelf hoor
  K
  Hoi Toska, het zal je wel deugd doen: ik heb mijn spel gevonden op jouw site! Yatzee! Ik weet niet of het er aldoor al was, maar ik vond het en ben er nu al een beetje verslaafd aan. Er valt niets bij te schieten en dat is voor mij al een voordeel, hoor.
  K
  Ha Toska, jij hoort nu met taart in de tuin te zitten! En dat forum moet je even vergeten op je verjaardag!
  K
  Hoi Tosca, hoewel het nog niet helemaal de 22e is: hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er maar een leuke dag van. Doen ze bij arcade nog iets bijzonders? Ik zal proberen om voor zon te zorgen.
  K
  Dat valt mij niet zo op. Maar misschien zijn de problemen op of opgelost!
  heb jij ook niet het gevoel dat er minder gepost word? hier op de forum
  K
  Soms is het heel lekker om van alles in de prullenmand te gooien. Het voelt alsof je heel goed bezig bent en je kunt het waarschijnlijk best missen! Maar mijn ervaring is: meteen die prullenmand in de kliko legen, want anders ..........
  lachen is gezond hee kate tja wil er iemand een plezier mee, maar blijkbaar hoeft niemand ze dus de prullenmand dan maar in
  K
  Hoi Toska, ik zit hier stiekem te lachen om jou! Want ik las dat je de dvd's in de kliko ging gooien. En toen kwam er een plaatje bij me op: Jij had op onze koningsdag op een kleedje op de vrijmarkt moeten zitten met je dvd's! Big business, hoor! Dit zomaar even als babbeltje.
  K
  Hoi Toska, je hebt gelijk gekregen! Want ik had me daar een poosje geleden afgemeld, maar ik ben weer terug op het NCF, en dus op mijn 4e forum. Maar......... ik merk het: hier, op piep, hoor ik!
  K
  Ja, je hebt gelijk. Maar alleen hier doe ik wat en bij de andere 2 kom ik op visite. Dat voelt anders.
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan