• Ondervind jij last van problemen in Windows, zoals traagheid, malware, BlueScreensOfDeath, netwerkproblemen en nog veel meer, maak dan gebruik van het fantastische team op dit gezellige pc-hulpforum, om jouw computerproblemen opgelost te krijgen. Tevens is er een keur van andere onderwerpen aanwezig, zoals bijvoorbeeld een filmforum, dat langzaam maar zeker gestalte krijgt. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar doe mee met Piepcomp Support.
  Registratie op dit forum is eenvoudig, is gratis en blijft gratis
T
Reaction score
0

profielberichten Nieuwste bijdragen Posts Over mij

 • Goedenmorgen Tuts, hartelijk welkom op dit leuke forum. Je kunt hier alle kanten uit en de computerkant, daar weet je alles van! Maar er is hier nog meer te lezen! Wil je svp ook iets in ons gastenboek schrijven? Dan leren we je kennen! Veel plezier bij ons!
  Kate
  Kate
  Dag Ivan, leuk dat je iets over jezelf verteld hebt. Ik zal aan Abraham vragen of hij dit naar het Gastenboek wil verplaatsen, zodat we allemaal duidelijk weten dat jij iemand bent met groene vingers! Je hebt natuurlijk een mooie grote tuin en niet zo'n postzegel als ik heb! Nogmaals: welkom op Piep en ik hoop dat je het hier naar je zin zult hebben!
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan