• De community van 'PiepComp Support - dat andere PC-Hulpforum' staat voor u klaar, om hulp bij computerproblemen te geven,
    zoals traagheid, malware, BlueScreensOfDeath, netwerkproblemen, crashes, updateproblemen en nog veel meer!

Info Belangrijke informatie over het FILMFORUM

theplayer

Film Expert
Lid geworden
24 feb 2019
Berichten
397
Reaction score
65
Punten
28
Leeftijd
66
Belangrijke informatie over het FILMFORUM

Beste bezoeker van het filmforum,

Als je het filmforum al bezocht hebt, dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat vele filmfragmenten niet vertoond worden. Er zijn al geruime tijd problemen hiermee. Even wat nadere uitleg.

Om het mogelijk te maken dat videoscènes tussen de teksten door getoond kunnen worden, wordt gebruik gemaakt van externe videolinks. We hebben echter ontdekt dat die links na een tijd niet meer werken. Een oplossing daarvoor is op dit moment niet voorhanden zodat het filmforum alleen tekst kan bieden en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Achter de schermen wordt al enige tijd gewerkt aan een nieuwe manier van video-hosting die het mogelijk maakt om binnen de gelederen van de eigen site PCS die videolinks te verzorgen. Het wegvallen daarvan behoort dan tot het verleden en dus blijven alle filmscènes dan zichtbaar.

De technische ontwikkelingen daarin vergen helaas nog veel tijd en op dit moment is het nog niet duidelijk hoe lang het duurt voordat alles weer optimaal zal werken. Vandaar het verzoek om nog geduld te hebben totdat het filmforum weer volledig operationeel is en ook de thans ontbrekende filmscènes weer toegevoegd zijn om dan voor aangenaam filmvertier kunnen zorgen.
Ook zal dan nieuw tekst- en beeldmateriaal toegevoegd worden zodat de voortgang in de filmgeschiedenis gewaarborgd blijft.

Blijf in de tussenliggende tijd Mededelingen volgen over de voortgang in die technische ontwikkelingen. Zodra er meer nieuws is, zal dat hier worden vermeld.

Met een filmgroet,

theplayer
 
K

Kate

Dit bericht is volkomen duidelijk en Piep wacht braaf op de oplossing van dit probleem. Doe je best maar, player!
 

theplayer

Film Expert
Lid geworden
24 feb 2019
Berichten
397
Reaction score
65
Punten
28
Leeftijd
66
Hoi Kate,

Fijn dat ik je weer een reactie van je mag ontvangen. Maakt de dag weer goed...! En...wat in het vat zit, verzuurt niet...toch?

Groetjes,
theplayer
 

Roxmarie

Bekend gezicht
Lid geworden
28 mei 2019
Berichten
591
Reaction score
208
Punten
43
Bedankt voor de heldere uitleg. Succes.
 

theplayer

Film Expert
Lid geworden
24 feb 2019
Berichten
397
Reaction score
65
Punten
28
Leeftijd
66
Hoi Roxmarie,
Graag gedaan. Hopelijk kun je over een tijd weer ongestoord kijken...
 
Bovenaan Onderaan