Gesloten Bezig met inrichten van TestForum

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abraham54

Admin
Team lid
Ik ben bezig een TestForum in te richten.
Ik ben namelijk niet happy hoe dit forum thans draait en waarom de Gridstijl zo'n hoog processor gebruik op de server veroorzaakt.
Namelijk zal dat eigenlijk niet mogen.

Ik ben daarom bezig met met XenForo 2.1.2 - dus één versie lager dan dit forum heeft.
Momenteel wordt dit forum geïmporteerd in de testversie, om een zo origineel mogelijk omgeving te hebben om te testen.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Ik vermoed dat de XenForo 2.1.3 versie niet bepaald een goede versie is.

Het testforum in de XenForo versie 1.1.2 blijft volkomen rustig met het gridthema live!
Wat een verschil tussen de oude en de nieuwe versie!

Ik heb me dan ook voorgenomen, binnenkort groot onderhoud te doen en dit forum terugbrengen naar de XF 2.1.2 versie.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Ik heb de XenForo versie op het testforum handmatig van versie 2.1.2 naar 2.1.3 gebracht.
In mij geheugen teruggaand duurde dit langer dan het in dit forum gebeurde via de automatische update.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Het testforum haalt overigens veel betere snelheidstest als dit forum!
Vooral de mobiele snelheid heeft dit forum nog nooit gehad.
 

gouwepeer

Heeft veel posts
Team lid
Is er een verschil tussen de gebruikte add-ons en stijlen tussen het testforum en dit forum? Wellicht kan daar de oorzaak in gevonden worden.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Er zitten twee add-ons in dit forum.
Ëén add-on ervan keert niet weerom.

Het testforum haalde de snelheden zonder enige verandering in de config file of aanpassing van .htaccess!
Mobiele snelheid: 90
Desktop snelheid: 100
 

Abraham54

Admin
Team lid
Ik heb ondertussen een analyse gemaakt van de stijlen die daadwerkelijk gebruikt worden.
Dat betekent dat in het nieuwe forum er een forse reductie zal zijn van de keuze in stijlen.
 
K

Kate

Guest
Ik heb ondertussen een analyse gemaakt van de stijlen die daadwerkelijk gebruikt worden.
Dat betekent dat in het nieuwe forum er een forse reductie zal zijn van de keuze in stijlen.
Dat scheelt vast en is heel verstandig, lijkt me.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Overigens nog een paar dingen regelen en dan zijn alle voorbereidende aspecten voor het grote onderhoudsplan voltooid.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Nee, conform Antagonist is er toen niks aan de bestanden van XF veranderd.
Was ook verrassend geweest als dat wel was gebeurd, want het was een WP-Backdoor.

Op dit moment ben ik heel optimstisch dat na de verhuizing alles als nieuw draait en lekker snel zal zijn.
De vlaggetjes add-on gaat NIET terugkomen.

Verder ben ik bezig op de achtergrond ook Project Honey Pot te activeren, om de boel nog weer veiliger te krijgen tegen spammers enz.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Vreemd genoeg heb ik daar nog geen last van gehad in mijn Firefox.

Proberen: Erik en Erik vet
Gaat dat goed?
Is goed gegaan!
 

Roxmarie

Heeft veel posts
Bekend gezicht
Ik kwam net snel op het forum, echter omdat er zo over stylen gesproken wordt eens gekeken en het valt me op dat PCS sociaal lichtblauw (echt trager reageert. )
Heb hem weer teruggezet op default, ik ben niet zo van de veranderingen in lay out.

Even kijken of ik in firefox gewoon vet e.d. kan maken dan zou nu zo vet vet moeten zijn. En onderstreept is onderstreept, dus in firefox werkt het.
 

Abraham54

Admin
Team lid
Ik heb in de vorige versie toch nog wat uit de server gehaald.
Op 3- 8 j.l. is het bestand klEMProxy.php op de server gezet.
Dat bestand was dus niet door Patcham gevonden.
 

erikdenhouter

Vaak hier
Het opmaakprobleem ( I, B U etc.) is hier wel terug nu,
We zullen nu weer even checken, het was echt even terug in volle glorie; selecteer een woord, maak het Italic, of Bold of Understript en de halve pagina onderaan wordt zo.

Nu duidelijk, de laatste zin werd ook onderstreept, zodra ik in een eerdere zin iets onderstreep, en ik loop verder onderstreept te typen.


Ik begin opnieuw. Maak een woord Italic, na het typen van meerdere woorden.
En een extra regel + lege regel.

En zodra ik het woord 'Italic' hierboven schuin heb gezet, wordt nu ook deze laatste regel Italic, dat probleem is terug.
Firefox 68.0.2
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan