• De community van 'PiepComp Support - dat andere PC-Hulpforum' staat voor u klaar, om hulp bij computerproblemen te geven,
    zoals traagheid, malware, BlueScreensOfDeath, netwerkproblemen, crashes, updateproblemen en nog veel meer!

Gesloten Bezig met inrichten van TestForum

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.761
Reaction score
1.727
Punten
113
Leeftijd
65
Nee, conform Antagonist is er toen niks aan de bestanden van XF veranderd.
Was ook verrassend geweest als dat wel was gebeurd, want het was een WP-Backdoor.

Op dit moment ben ik heel optimstisch dat na de verhuizing alles als nieuw draait en lekker snel zal zijn.
De vlaggetjes add-on gaat NIET terugkomen.

Verder ben ik bezig op de achtergrond ook Project Honey Pot te activeren, om de boel nog weer veiliger te krijgen tegen spammers enz.
 

erikdenhouter

Gevestigd lid
Lid geworden
9 aug 2019
Berichten
317
Reaction score
73
Punten
28
Leeftijd
62
Het opmaakprobleem ( I, B U etc.) is hier wel terug nu,
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.761
Reaction score
1.727
Punten
113
Leeftijd
65
Vreemd genoeg heb ik daar nog geen last van gehad in mijn Firefox.

Proberen: Erik en Erik vet
Gaat dat goed?
Is goed gegaan!
 

Roxmarie

Bekend gezicht
Lid geworden
28 mei 2019
Berichten
591
Reaction score
208
Punten
43
Ik kwam net snel op het forum, echter omdat er zo over stylen gesproken wordt eens gekeken en het valt me op dat PCS sociaal lichtblauw (echt trager reageert. )
Heb hem weer teruggezet op default, ik ben niet zo van de veranderingen in lay out.

Even kijken of ik in firefox gewoon vet e.d. kan maken dan zou nu zo vet vet moeten zijn. En onderstreept is onderstreept, dus in firefox werkt het.
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.761
Reaction score
1.727
Punten
113
Leeftijd
65
Sociaal LichtBlauw migreert ook niet mee!
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.761
Reaction score
1.727
Punten
113
Leeftijd
65
Ik heb in de vorige versie toch nog wat uit de server gehaald.
Op 3- 8 j.l. is het bestand klEMProxy.php op de server gezet.
Dat bestand was dus niet door Patcham gevonden.
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.761
Reaction score
1.727
Punten
113
Leeftijd
65
Dit topic is feitelijk niet meer actueel - het laatste testforum is dit forum geworden!
 

erikdenhouter

Gevestigd lid
Lid geworden
9 aug 2019
Berichten
317
Reaction score
73
Punten
28
Leeftijd
62
Het opmaakprobleem ( I, B U etc.) is hier wel terug nu,
We zullen nu weer even checken, het was echt even terug in volle glorie; selecteer een woord, maak het Italic, of Bold of Understript en de halve pagina onderaan wordt zo.

Nu duidelijk, de laatste zin werd ook onderstreept, zodra ik in een eerdere zin iets onderstreep, en ik loop verder onderstreept te typen.


Ik begin opnieuw. Maak een woord Italic, na het typen van meerdere woorden.
En een extra regel + lege regel.

En zodra ik het woord 'Italic' hierboven schuin heb gezet, wordt nu ook deze laatste regel Italic, dat probleem is terug.
Firefox 68.0.2
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.761
Reaction score
1.727
Punten
113
Leeftijd
65
Ik werk met dezelfe versie, maar heb geen probleem ermee.
Vreemd.
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.761
Reaction score
1.727
Punten
113
Leeftijd
65
Om ook anderen voor te zijn die dezelfde problemen als Erik hebben, heb ik wederom de editor-compiled.js uit de versie XenForo 2.1.2 in het huidige forum gezet.
Daarmee moet het probleem waar Eric tegen aanliep, opgelost zijn.
 

erikdenhouter

Gevestigd lid
Lid geworden
9 aug 2019
Berichten
317
Reaction score
73
Punten
28
Leeftijd
62
Ik maak een tekst, en maak later een woord Italic.
Maar eerst een tweede regel.

en een lege regel.
En wat gebeurt er als ik Italic hierboven Italic maak ?

Da's (y)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan