Cuizenier overleden!

Black Tiger

Moderator
Ondersteuning
Beste mede forum gebruikers.
Vandaag is helaas onze mede-forum gebruiker Cuizenier, vrij nieuw lid op Piep maar langdurig lid op het ComputerIdee forum en goede vriend van mij, overleden.
Hij heeft de 77 jarige leeftijd bereikt en is vanmorgen overleden in bed gevonden.

Hij ruste in vrede.
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Cuizenier was toch vrij actief op het forum want die naam herinner ik me goed. Is wel verschietachtig dat het zo snel kan gaan.
Moge hij in vrede rusten.
 

macguy

Applefan
ruste in vrede. :worried::sob:
 

Kate

Enthousiast
Verschrikkelijk! Drie dagen geleden heb ik hem gefeliciteerd en hem een mooi nieuw levensjaar gewenst! We hadden eens een gezellig gesprek en dan denk je er niet aan dat dit levensjaar maar zo kort zou zijn.

Dag Michael, ik zal jou en je grappige, gezellige praatjes missen! En hierdoor blijf je in mijn herinnering!
 
Laatst bewerkt:

Black Tiger

Moderator
Ondersteuning
Vorige week vrijdag vroeg hij me te helpen met een pc, toen had ik geen tijd. Heb hem gevraagd me er dinsdag aan te laten denken en dat ik dan ofwel dinsdagavond ofwel donderdagavond zou komen.
Dinsdagavond heeft hij me nog gemailed dat het vanavond om 19.00 het beste zou uitkomen. Dus ik vol goede zin naar hem toe en kreeg toen opeens deze mededeling te horen. :confused:
Dat heeft me wel even een klap gegeven zo totaal onverwacht, maar dat zal voor z'n familie niet anders zijn. Dus ik ga me een paar uurtjes even terug trekken van de pc, geen zin meer.

Hij ruste in vrede, het ga je goed daarboven Michael!
 

porrelaar

Gevestigd lid
Ik kende Cuizenier al langer van het forum van Computer Idee. Ik was niet met hem bevriend, zoals Black Tiger, maar ik kon zijn gevoel voor humor zeer waarderen.
Als iemand zo plotseling overlijdt, dan is dat een klap voor familie en vrienden. Er is dan immers geen tijd meer geweest om afscheid van hem te nemen.
Mijn deelneming voor familie en vrienden.
 

Abraham54

Admin
Ondersteuning
Jammerlijk nieuws - condoleances voor zijn familie en hij ruste nu in vrede.
In de korte tijd die wij hem hier hebben mogen meemaken, is hij een uiterst vriendelijk mens gebleken en zoals hij zelf heeft laten weten had hij hier een fijn en gezellig forum gevonden met heerlijk veel onderwerpen.

We zullen hem missen.
 

Abraham54

Admin
Ondersteuning
Nog een kleine anekdote over Michael, ik heb zijn avatar via ComputerIdeeForum gedownload en via admin in zijn gegevens erbij gezet.
Hij was er zo blij mee, dat zijn cuizenier nu eindelijk goed te zien was.........
 

Black Tiger

Moderator
Ondersteuning
Yep, dat was typisch Cuizenier, altijd dankbaar als iemand iets voor hem deed en blij met het resultaat, ook al was het maar iets kleins.
 

Husky

Bekend gezicht
Rust in vrede en sterkte voor familie en vrienden.
 

Aarie25

Admin
Ondersteuning
Veel sterkte voor iedereen die hem goed heeft gekend!
Dat hij mag rusten in vrede.
 
Bovenaan Onderaan