• In dit forum geldt het volgende: alleen de Security Analisten mogen helpen!
    Berichten hoe goed ook bedoeld, gepost door andere leden, zulllen verwijderd worden.
    De bedoeling is, dat de hulpvragende niet aan het twijfelen gebracht wordt, maar goed geholpen gaat worden.

Opgelost geheugenintegriteit

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Hallo. Ik heb weer eens een probleempje.
En ik zie hier dat er meer mensen zijn met dit probleem.
Dus hopelijk kan iemand mij helpen.
Ik krijg sinds een paar dagen de melding onderin, dat geheugenintegriteit is uitgeschakeld.
Heb geprobeerd het weer in te schakelen maar dat lukt niet.
Er schijnen dus problemen te zijn met incompatible stuurprogrammas te zijn.
Er staat een hele rits. Verwijderen wordt afgeraden. Maar hoe kan ik die bijwerken of updaten???
Wat ik vreemd vind, is dat het iets van Huawei is. Heb wel een Huawei telefoon, die ik af en toe aansluit om foto's over te brengen. Spionage??
:oops:
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Ik wil nog even wat info toevoegen. Ik lees net hetzelfde probleem van Fernandez hier.
Wat hij heeft gepost, van Huawei, heb ik hetzelfde.
Dat is toch wel vreemd. Dus toch de telefoon???
Abraham, jij hebt het opgelost voor hem. Hopelijk kun je mij ook helpen.(y)
 

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68
@gitana - doe nu eerst wat op onderstaande link wordt gevraagd te doen:
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Hallo Abraham. Het uitzetten van Avira, heb ik net pas erop gezet, lukt me niet.
Hoop dat het geen probleem is. maar hierbij het gevraagde.
Moet er weer ff in komen....pff.
 

Bijlagen

  • Addition.txt
    42,4 KB · Weergaven: 1
  • FRST.txt
    39,4 KB · Weergaven: 1

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68
Ik zie dat er maar liefst 2 antiviruspakketen actief zijn in jouw Windows 11:
  • Avira
  • Norton 360
Micrososoft Defender is gedeactiveerd.

Welk van de twee antivirus producten wil jij verwijderd hebben?
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Ow......:rolleyes: Norton?? , die werkt toch niet meer?? Dacht dat ik alles had verwijderd. Avira heb ik pas vanmorgen erop gezet.
 

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Hoop dat het gelukt is zo.
 

Bijlagen

  • Addition.txt
    35,4 KB · Weergaven: 4
  • FRST.txt
    37,8 KB · Weergaven: 2

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68
Norton komt niet meer in de logbestanden voor, maar wordt nog steeds als AV actief gemeld.


Waarschuwing: onderstaande bewerking is enkel voor deze computer bedoeld,
het toepassen hiervan in een andere computer zal tot schade in Windows leiden.


We gaan
51a5c8edc4692-icon1337952077.png

Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken.

Download de bijgevoegde Fixlist.txt naar de dezelfde locatie
of verplaats Fixlist.txt naar waar ook FRST.exe aanwezig is.​

Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) met de fixlist.txt gebruiken
  • Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10: via rechtsklik op
    577bf0efb8088-FRST.png
    FRST.exe en kies voor "Als Administrator uitvoeren".
  • Als het programma wordt gestart, klik dan op Ja in de popup.
  • Druk op de Fix knop.
  • Na de fix wordt een logbestand - Fixlog.txt - in dezelfde locatie aangemaakt van waaruit FRST.exe is gestart.
  • Voeg Fixlog.txt als bijlage toe aan jouw volgende bericht.
 

Bijlagen

  • Fixlist.txt
    689 bytes · Weergaven: 2

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Vreemd. Die Norton is wel hardnekkig zeg.
 

Bijlagen

  • Fixlog.txt
    2,6 KB · Weergaven: 1

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68
Hoe is het nu, kan je de geheugen integriteit inschakelen of nog niet?
Op Norton kom ik nog terug.
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Nee, nog steeds niet helaas. Er staan ook nog steeds al die Huawei "dingen".:unsure:
 

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68
Verwachtte ik al!
Hoeveel hw_ bestanden staan er bij jou in dat venster?
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
7 stuks. Ik wilde een snapje toevoegen, maar echt vreemd het lukt niet.
 

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68
Fernandez had er acht.
Onderstaand lijstje geldt voor zijn computer!

Kijk nu welke van de bestanden overeenkomen met die in jouw computer en
ingeval er bij jou andere staan, geef dat dan op!

hw_cdcacm.inf_amd64_3bc77d1a7c89b48d
hw_cdcmdm.inf_amd64_459020fbbead4b98
hw_goadb.inf_amd64_ff1778e8038dd8e6
hw_gohdb.inf_amd64_d6df4e4355f7c3f7
hw_qumdm.inf_amd64_381f1dbf710aa60f
hw_quser.inf_amd64_6809606b1800173d
hw_quusbnet.inf_amd64_6556c2bfaa193697
hw_usbdev.inf_amd64_61f3379efae54146
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Sorry, maar weet niet hoe ik het zo moet zoeken. Waar kan ik dit vinden ?
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Misschien weet ik het, heb ff gekeken bij Fernandez. ik ga zoeken.
 

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Boh, ongelofelijk. Ik heb het gevonden en heb het naast elkaar gelegd. Ik heb precies hetzelfde!! Ik kan het niet plaatsen . Helaas.
 

Abraham54

Beheer
gemgemgemgemgemgemgemgemgem
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
29.886
Reactiescore
7.841
Punten
323
Leeftijd
68
Als jij precies hetzelfde hebt, dan ga je nu de fix doen!


Waarschuwing: onderstaande bewerking is enkel voor deze computer bedoeld,
het toepassen hiervan in een andere computer zal tot schade in Windows leiden.


We gaan
51a5c8edc4692-icon1337952077.png

Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken.

Download de bijgevoegde Fixlist.txt naar de dezelfde locatie​
of verplaats Fixlist.txt naar waar ook FRST.exe aanwezig is.​

Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) met de fixlist.txt gebruiken
  • Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10: via rechtsklik op
    577bf0efb8088-FRST.png
    FRST.exe en kies voor "Als Administrator uitvoeren".
  • Als het programma wordt gestart, klik dan op Ja in de popup.
  • Druk op de Fix knop.
  • Na de fix wordt een logbestand - Fixlog.txt - in dezelfde locatie aangemaakt van waaruit FRST.exe is gestart.
  • Voeg Fixlog.txt als bijlage toe aan jouw volgende bericht.
 

Bijlagen

  • Fixlist.txt
    782 bytes · Weergaven: 1

gitana

Nieuw Lid
Lid geworden
17 apr 2020
Berichten
115
Reactiescore
47
Punten
188
Leeftijd
69
Is wel vervelend nu, moet steeds overal opnieuw inloggen...met de wachtwoorden..pff. Daarom duurt het ff.
Maar...ben wel weer benieuwd nu.
 

Bijlagen

  • Fixlog.txt
    2,7 KB · Weergaven: 1
Bovenaan Onderaan