Het grote welterusten en goedemorgen topic

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker


Goedemorgen, hier zijn de buren,
En we komen vast even gluren
Of die mijter wel verdwenen is!
Want ik houd van boter bij de vis:
Het is 6 december, dus" ingerukt mars"!
Nu mag ik, en......lig me niet dwars!
 

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker
Welterusten allemaal. Morgen al weer donderdag: nog 2 dagen voor het weer weekend is!
 

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker
Welterusten en tot morgen. Het is voor mij weer een dag met de auto weg, dus: morgen graag mooi weer als ik weer uit mijn warme bed stap!
 

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker
Goedemorgen, allemaal goed geslapen?
Jullie willen niet weten wat ik allemaal over hoop haal met de kerst. Maar ik ben laat dit jaar. Er komt een kerstboom, en de versiering komt van zolder, allemaal nog van het begin van mijn trouwen, en ieder jaar iets er bij, dus 54 jaar oud! En ik word steeds weer blij als ik al die troep van vroeger weer zie!
En verder ben ik gek op kaarsjes, dus ook daar leef ik me in uit. En de vensterbanken worden ook kerst! En op een laag kastje staan de verlichte huisjes in een sneeuwlandschap. Is er nog iemand die me hier na wil kennen?

Nee, dit is elk jaar weer mijn feest! Meestal begin de kerstmuziek hier al half november te schallen, maar daar begin ik nu pas aan. Ja, het zijn gewone dagen en ik werk me een slag in de rondte om een feestmaal voor mijn kinderen en kleinkinderen te maken. Maar toch zijn deze dagen speciaal voor me: warm, gezellig en samen met mijn gezin. Verder dan mijn gezin en een paar vrienden hoeft niet: die grote kring er om heen komt wel weer na de oliebollen! Ik ben in 2016 met een probleem naar het NCF gegaan, en ja, daar was mijn naam.......kerstvrouw! En Abraham hielp me en zo is het gekomen.
 
Laatst bewerkt:

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker
Welterusten allemaal. Jammer, maar ik weet het zeker: het is morgen weer maandag!!
 

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker
Welterusten allemaal, slaap lekker!
En mocht je morgen uit het raam kijken en je ziet dit: ga dan maar weer snel je warme bed in!
 

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker


Tja, als er geen heksen meer rondvliegen omdat ook zij naar bed gaan, vliegt er wel een ander door de lucht! Die heeft zeker nog geen slaap!
Allemaal welterusten en omdat het morgen zaterdag is, mogen jullie lekker uitslapen!
 

Kate

PCF Ambassadrice
Medewerker

Zoals te zien is: mijn belangrijkste vervoermiddel hangt al in de beugels, dus het is slaaptijd: welterusten medeleden! Ik speel nog één keer voor kalender:het is morgen ZONDAG!!
 
Bovenaan Onderaan