Info NCF - Nationaal Computer Forum

Abraham54

Beheerder
Ondersteuning
#1
Momenteel is het Nationaal Computer Forum niet bereikbaar.
Er is een probleem op de server gexonstateerd:


[s210] Onderbreking in dienstverlening
Updates voor deze melding via RSS Aangemaakt: 29-03-2018, 17:47

Datum / tijd
Omschrijving
29-03-2018
17:47
We onderzoeken momenteel een door ons monitoringsysteem gerapporteerd probleem met server s210. De volgende dienstverlening functioneert op deze server momenteel geheel niet of niet binnen de normale parameters:
- Websites (HTTP)
- E-mail (SMTP / POP3 / IMAP)
- Databases (MySQL)
- FTP
Wij werken aan een oplossing van dit probleem. Je krijgt zo snel mogelijk meer informatie. Binnen uiterlijk 30 minuten zullen wij een update geven over de voortgang van de oplossing van dit probleem.
 

Abraham54

Beheerder
Ondersteuning
#2
Het NCF is weer bereikbaar.

29-03-2018
18:06
Het probleem met server s210 is inmiddels opgelost. Onze excuses voor het ongemak. Wij danken je voor je geduld en blijvende steun. Betrouwbaarheid van het platform is voor Antagonist een eerste prioriteit. Wij werken voortdurend aan de verbetering van onze systemen om de kans op eventuele problemen te minimaliseren.
We zullen deze melding updaten met een analyse van de toedracht van dit probleem. We streven ernaar om dit op de eerstvolgende werkdag te doen.
 
V

Verwijderd forumlid 74

#5
Als dat al de tweede maal is op een maand tijd zou ik verhuizen van server als dat mogelijk is . Bij versio bestaat die mogelijkheid , maar je moet zelf alles verhuizen nadat ze voor jou een andere server voorzien hebben .
Ik veronderstel dat het een virtuele server is waar meerdere sites op gehost staan . Als één van die andere sites aangevallen word (DDOS attack) , valt de server ook uit .
 

Abraham54

Beheerder
Ondersteuning
#6
We wachten nu maar eerst af wat het probleem op die server was.

Het zelf verhuizen naar een andere server is voor mij geen probleem.
Maar ooit ben ik zelf door Antagonist verhuisd naar de server waar dit forum opdraait.
 
Bovenaan Onderaan