Nieuws Nieuwste versie Malwarebytes laat Windows 7 vastlopen

Aarie25

Admin
Ondersteuning
Een probleem met de laatste versie van de beveiligingssoftware Malwarebytes zorgt ervoor dat computers met Windows 7 volledig vastlopen en alleen het uitschakelen van de pc de enige oplossing is. De oorzaak van het probleem is echter nog onbekend en Malwarebytes vraagt dan ook de hulp van gebruikers.

Malwarebytes behoort tot de populairste beveiligingssoftware onder Windows-gebruikers. Op het forum van Malwarebytesdoen dan ook verschillende gebruikers hun beklag. Zo laat één gebruiker weten dat alle kantoorsystemen met de vastlopers te maken hebben. Andere gebruikers uiten hun onvrede omdat het probleem al bijna een maand speelt en er nog geen definitieve oplossing voorhanden is.

Het bedrijf wijst getroffen gebruikers naar verschillende workarounds die een hoog succesratio hebben. Zo wordt aangeraden om de Windows Web Protection van Malwarebytes uit te schakelen of een eerdere versie van de software te installeren.

Bron Security.nl
 

macguy

Applefan
@Aarie25 hoe zit het dan met Win10 pc's
 

macguy

Applefan

Aarie25

Admin
Ondersteuning
Er is een update uitgebracht die het vastlopen van vooral Windows 7 moet oplossen, dus doen mensen er goed aan te controleren of hij al binnen is.
Ik moest de update zelf handmatig laten installeren.
De update is binnen bij versie 3.6.1.2711 componentpakket 1.0.527.
Mocht hij nog niet binnen zijn kun je de update handmatig ophalen door in Malwarebytes te klikken op instellingen-toepassing-toepassingsupdates installeren. Ook zijn er mensen met Windows 10 die een vastloper hadden, dus is het installeren voor iedereen aan te raden.
 

Aarie25

Admin
Ondersteuning
Voor de mensen die hem handmatig niet binnen krijgt, hier de download link.
 
Bovenaan Onderaan