Taakbalk

Pake1930

PCS-lid
Lid geworden
7 okt 2020
Berichten
55
Reactiescore
14
Punten
168
Ik heb stardock erop gezet en de licentie betaald en zie ook alle mogelijkheden maar wat ik ook aangeef er gebeurt niets.Ik gebruik w11...wat doe ik niet goed?
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
Heb je wel een Start11 thema gekozen?
 

Hana

PCS-lid
Lid geworden
21 feb 2022
Berichten
155
Reactiescore
68
Punten
178
Locatie
ergens in A'pen
A54 je was me te vlug af ... welk pakket heb je download, stardock heeft verschillende progs voor win 11.
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
Installeer Start 11 opnieuw - maar nu met adminstratorrechten!
 

Pake1930

PCS-lid
Lid geworden
7 okt 2020
Berichten
55
Reactiescore
14
Punten
168
Gedaan maar er veanderd nog niets...wel staat er in rood steeds een vermelding van start de verkenner opnieuw
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
Heb je nog steeds het originele startschem van Windows?
Zo klik dan met rechts op lege plek in dat scherm en dan moet onderin het menu
Configureer Start 11 staan.
Klik daar dan op.
 

Enigma147

Moderator
Team lid
Lid geworden
15 dec 2018
Berichten
612
Reactiescore
295
Punten
223
Makkelijkste is om even de computer te herstarten.,
 

Pake1930

PCS-lid
Lid geworden
7 okt 2020
Berichten
55
Reactiescore
14
Punten
168
Gedaan maar er verschijnt niets...maar wat is het originele startscherm?
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
Klik in de Windows taakbalk op de Windows knop. dan krijg je het startscherm.
 

Pake1930

PCS-lid
Lid geworden
7 okt 2020
Berichten
55
Reactiescore
14
Punten
168
Bij het aantippen taakbalk geeft het aan laat start11 de taakbalk verbeteren...en in het rood eronder..u zou de verkenner opnieuw moeten opstarten nadat u dit heeft uitgeschakeld. Helemaal onder staat in het rood W11 22H2 en verder..Voorheen had ik niets in het rood staan..maar na het betalen na de proefperiode gaat het mis
 

Hana

PCS-lid
Lid geworden
21 feb 2022
Berichten
155
Reactiescore
68
Punten
178
Locatie
ergens in A'pen
dit gedaan?

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het Startmenu
en je krijgt de Configuratie-app geopend met de instellingen.
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
@Pake1930 - druk op de Windows toets in je toetsenbord om het startscherm te krijgen.
 

Pake1930

PCS-lid
Lid geworden
7 okt 2020
Berichten
55
Reactiescore
14
Punten
168
Heb rechts geklikt en krijg dan een menu..maar dan..naar apps gegaan en vind daar dan stardock met driepuntjes.Ik zal het met de brede taakbalk moeten doen denk ik..jammer want in de proefversie werkte het wel.
 

Pake1930

PCS-lid
Lid geworden
7 okt 2020
Berichten
55
Reactiescore
14
Punten
168
Ik heb het geïnstalleerd en de knop start11 staat in mijn menu.Druk daarop dan kom ik het menu van hun waar ik de wijzigingen kan opgeven.Zal verder zoeken naar het activeren
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
Geef een update over je Start 11 problemen.
Hoe ver ben je inmiddels gekomen?
 

Pake1930

PCS-lid
Lid geworden
7 okt 2020
Berichten
55
Reactiescore
14
Punten
168
Ik heb gisteren alles van Stardock start11 verwijderd en daarna weer gedownload.Hetzelfde resultaat..bij apps kom ik start 11 tegen maar niet in het startscherm.Omdat kleinkinderen en achter kl.k. ook wel is wat doen heb ik het insiderprogramma en dus de laatste versie 22H2 erop staan en dat geeft denk ik het probleem.Mischien moet ik al de updates eraf halen.maar kan ik dat zomaar doen?Het insiderprog.verwijderen en w11 opnieuw erop zetten geeft ook problemen met wat oudere programma's.
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
Een paar voorbeelden.

Als op de startknop klikt krijg je het startmenu, klik daarin met met rechts en selecteer Configureer Start 11:

6363b080052eb-Start_11_1-1.jpg


Ik heb in Start 11 gekozen voor het Windows 11 startmenu (Ik zit zelf in Windows 10) en heb het menu danig aangepast.

6363b1134ceed-Start_11_1.jpg


Via de Over krijg je dit zien:

6363b15887446-Start_11_2.jpg
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
30.561
Reactiescore
8.048
Punten
323
Leeftijd
68
Ik heb gisteren alles van Stardock start11 verwijderd en daarna weer gedownload.Hetzelfde resultaat..bij apps kom ik start 11 tegen maar niet in het startscherm.Omdat kleinkinderen en achter kl.k. ook wel is wat doen heb ik het insiderprogramma en dus de laatste versie 22H2 erop staan en dat geeft denk ik het probleem.Mischien moet ik al de updates eraf halen.maar kan ik dat zomaar doen?Het insiderprog.verwijderen en w11 opnieuw erop zetten geeft ook problemen met wat oudere programma's.
Ik heb in Windows 11 22H2 Start 11 met mijn tweede licentie geïnstalleerd en op dezelfde wijze geconfigureerd
als in Windows 10.

Krijg jij na installatie wel of niet een Stardock licentie venster, dat over het tweede venster hangt
(met de keuze voor de startknop - links of of central).
 
Bovenaan Onderaan