• Piepcomp Support is een gezellig hulpforum met een voortreffelijk team experts en een actieve community,
    om je te helpen met problemen in jouw computer.
    Voor traagheid, malware, BlueScreensOfDeath, netwerkproblemen, crashes, updateproblemen en nog veel meer kan jij hier hulp krijgen.

    Word lid door hier te klikken en geniet daarna gratis van de beloofde hulp en de mogelijkheden die dit forum biedt.

Discussie Tom Dumoulin 2e in de TOUR

Husky

Bekend gezicht
Lid geworden
5 apr 2017
Berichten
129
Reaction score
26
Punten
0
Leeftijd
54
Na natuurlijk een fantastische zege van Thomas, is Tom Dumoulin 2e geworden van team Sunweb toch knap tegen die sky train. En Roglich werd vierde en Steven Kruiswerk vijfde toch knap van team lotto-jumbo.....het was weer een mooie spannende tour de France.
 

HansGU

Gewaardeerd lid
Lid geworden
5 dec 2016
Berichten
1.470
Reaction score
134
Punten
63
Leeftijd
75
Jawel, een razend knappe prestatie van Tom. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar met daarin hopelijk een langere tijdrit dan in deze editie. Nu was het een volslagen kansloze klus om de verloren tijd goed te maken. Meneer Thomas kan er namelijk ook wat van, kijk maar naar het verschil op de finishlijn bij de tijdrit en daarom ben ik bang dat Tom Dumoulin in dezelfde Tour-categorie zal gaan vallen als waar in vervlogen tijden Raymond Poulidor en Joop Zoetemelk hem voorgingen.

Het valt me overigens wel op dat, waar waar vroeger in de Tour meerdere lange tijdritten de definitieve nekslag waren voor de concurrentie van om maar wat namen te noemen, Delgado, Indurain en weer wat langer geleden Anquetil en Bobet, de tijdrit de laatste jaren min of meer in de ban is gedaan.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan