• Piepcomp Support is een gezellig hulpforum met een voortreffelijk team experts en een actieve community,
    om je te helpen met problemen in jouw computer.
    Voor traagheid, malware, BlueScreensOfDeath, netwerkproblemen, crashes, updateproblemen en nog veel meer kan jij hier hulp krijgen.

    Word lid door hier te klikken en geniet daarna gratis van de beloofde hulp en de mogelijkheden die dit forum biedt.

windows product code melding

vanschagen

Vaak hier
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
673
Reaction score
58
Punten
28
Leeftijd
74
Mijn klein zoon heeft een medion pc,en wil daar win 10 op.
nou hebben ze steeds met elke installatie een fout code.
windows product code melding
hoe kan dat of is er een oplossing voor??
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.065
Reaction score
1.445
Punten
113
Leeftijd
65
Gebruik de licentiecode hetzij van Windows 7.1 of van Windows 8.1, indien dit de eerste installatie is van Windows 10 in die computer.
 

vanschagen

Vaak hier
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
673
Reaction score
58
Punten
28
Leeftijd
74
ja dat hebben ze al gedaan diverse keren
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.065
Reaction score
1.445
Punten
113
Leeftijd
65
Is het mogelijk een licentiecode die niet bij de betreffende computer behoort?
 

vanschagen

Vaak hier
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
673
Reaction score
58
Punten
28
Leeftijd
74
hij heeft van alles geprobeerd ,eerst met een programmaatje zijn orginele code van win 7 uit gelezen.
en ook diverse andere codes.
hij heeft nu een recovery naar fabrieks instelling gedaan,dus vermoedelijk weer win 7.
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.065
Reaction score
1.445
Punten
113
Leeftijd
65
Laat het dan op deze wijze proberen: bij de sectie om de licentie in te geven klik je onderaan op "Ik heb geen licentiesleutel".
In het volgende venster of voor Windows 10 Home 64-bit of voor Windows 10 Home 32-bit kiezen.

Is Windows geïnstalleerd - dan Deze pc met rechts aanklikken en Eigenschappen kiezen.
Dan online activeren kiezen en de Win 7 sleutel ingeven.
 

vanschagen

Vaak hier
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
673
Reaction score
58
Punten
28
Leeftijd
74
ze krijgen geen optie om key in te voeren steeds deze melding
windows setup
valideren van productie code is mislukt
 
Laatst bewerkt:

cuizeniër

R.I.P.
Lid geworden
22 sep 2018
Berichten
23
Reaction score
10
Punten
0
Leeftijd
77
Dat is jammer voor uwe kleinzoon en dan blijft er maar een optie over dacht ik en W10 kopen.
Dacht al , dat er hier al talloze websites staan aangegeven met diverse zeer goedkope key's.
Recent heb ik deze gekocht voor zowel W 10 Home als Pro voor 13.50 Euro en met succes geïnstalleert.
Hier kunt u terecht op OnlineKeys - Gamekeys & More
Hopelijk heeft u er wat aan ?
succes ermee
.Salu de cuizeniër
 

axe0

BSOD Expert
Lid geworden
21 sep 2018
Berichten
101
Reaction score
15
Punten
18
Leeftijd
22
Voor welke versie is de product code en welke versie wordt geïnstalleerd, Home, Pro, Educatie?
Welk programma heb je voor het uitlezen van de code, er zijn er best veel die claimen goed te zijn die daadwerkelijk weinig ervan kunnen.
 

Black Tiger

Enthousiast
Lid geworden
6 aug 2018
Berichten
2.140
Reaction score
298
Punten
0
Website
www.satellitefun.org
Als je dit leest dan zie je dat de melding "valideren van productcode is mislukt" niet altijd wil zeggen dat je ook een foute code hebt en dus een nieuwe licentie moet kopen.
Soms helpen tips zoals in dit onderwerp ook al. Gaat hier wel van W8.1 naar 10, maar maakt in feite weinig uit.
 

vanschagen

Vaak hier
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
673
Reaction score
58
Punten
28
Leeftijd
74
ze gaat medion mailen ,ik weet het verder ook niet.
 

Abraham54

Administrator
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
12.065
Reaction score
1.445
Punten
113
Leeftijd
65
Hoe oud is die Medion machine al?

Ik had laatst een notebook van HP uit 2009 en daar moest ook Windows 10 in.
Het bleek een notebook te zijn met Intelprocessor en nVidia chipset.

Afijn, Wndows 7 opgeruimd en via Windows software het Mediacentre verwijderd.
Daarna de upgrade naar Windows10 1809 Home gestart, ging allemaal goed tot aan Updates installeren - dat bleef hangen op 1%.
Na langere tijd volgde dan de melding dat Windows 10 niet geïnstalleerd kon worden.
 
Bovenaan Onderaan