rssFeed Wisselend bewolkt en een enkele bui, later droog en geregeld zon

W

Webmaster KNMI

Gast
Verwachting voor vandaag en morgen

In de zuidelijke helft van het land is er veel bewolking en komen er buien voor. Deze bewolking en buien trekken in de loop van de middag naar België. Verder naar het noorden zijn er zonnige perioden en is er nog steeds een enkele lichte bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is west tot noordwest en is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied blijft de wind enige tijd krachtig, 6 Bft.

Komende nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en valt er lokaal wat lichte regen. De noordwestenwind neemt geleidelijk af en wordt zwak tot matig, in het noordwestelijk kustgebied is de wind eerst nog vrij krachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C langs de kust tot 1 à 2°C in het (zuid)oosten. Tijdens langdurige opklaringen kan de temperatuur landinwaarts plaatselijk dalen tot rond het vriespunt.

Morgen overdag is het wisselend bewolkt en kan landinwaarts in de ochtend wat lichte regen vallen. De westelijke wind is zwak tot matig en de maximumtemperatuur ligt rond 8°C. (Bron: KNMI)


Uitgifte: 11/02/2019 11.05 uur LTVerder lezen...
 
Bovenaan Onderaan