Wat is er Nieuw?

Nieuwste berichten

Nieuwste Profielberichten

Heel hartelijk welkom op dit leuke forum. Je kunt hier met je problemen terecht, maar er is nog meer te lezen. Ik hoop dat je ook het gastenboek met een bezoek wilt vereren, zodat we je een beetje leren kennen. Heel veel plezier bij ons.
Dag Lowa, hartelijk welkom op dit leuke forum! Je kunt hier je problemen voorleggen, maar er is nog wel meer te lezen, hoor! En ik hoop dat je iets wilt schrijven in ons gastenboek zodat we je wat leren kennen. Veel plezier op Piep!
Welkom op dit leuke forum. Het zou erg fijn zijn als je in ons gastenboek iets over jezelf zou willen vertellrn. Veel plezier hier.
Marcus Aurelius-Romeins keizer; Leefde van: 121-180: Alles wat we horen is een mening, geen feit. Alles wat we zien is een perspectief, niet de waarheid.
Hoi Najsnarf, dank je wel voor je bericht. Die oliebollen zijn er gekomen, hoor. En ik moet je eerlijk zeggen dat ik het programma bekeken heb en me voornam om er eens een paar keer mee te gaan oefenen. En dat is dus nog steeds een voornemen! De kleinkinderen hebben hun kerstvakantie aan mij gekoppeld en dan ben je blij dat je het leven hebt, hoor! Maar het gaat er van komen en dan bericht ik je beslist! Gr. Kate.
Bovenaan Onderaan