Nieuwe profielberichten

Hartelijk welkom op dit leuke forum! Ik wens je hier veel plezier en het zou heel fijn zijn als je in ons gastenboek iets over jezelf zou willen vertellen.
Goedemorgen Tosca - wij wensen jou een heel fijne dag vanwege jou verjaardag vandaag, van harte gefeliciteerd.
Ha Najsnarf, er stond nog niks hier en daar breng ik nu verandering in. Want weet je, het is ook beter om een probleem of een vraag op het forum te stellen. Iedereen buigt zich er dan over. En reacties zijn veel gemakkelijker. Een profielpost is er eigenlijk niet voor. Dan laat je 1 lid werken aan de oplossing. Fijne dag verder, met zon!!
Dit zijn profielberichten - die zijn openbaar en gebonden aan een aantal tekens.
Niet te verwarren met conversaties - die zijn privé.
aanvulling: heb de pc opgestart met een kloon, maar die is uiteraard wat van oudere datum. Daar staat ook geen recente email van Piep.comp in. Is het aantal lettertekens beperkt in een P.B.??
Abraham: er heeft zich een ernstig probleem voor gedaan met de laatste fix: pc sloot spontaan af (dat gebeurde vorige fix ook) maar wil nu niet meer opstarten. Blijft steken in draaiende bolletjes, en op z'n best kom ik even in een herstel-pagina, dan problemen oplossen. dan opnieuw opstarten, dan in blauwe herstelscherm Windows 10 opstarten, maar dat lukt niet.
Stuur mij even de link van de vraag, die vind ik niet.
Goedemorgen Klaas, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag.
Maak er een leuke dag van.
Dag mormelcoco, hartelijk welkom op dit leuke forum. Ik wens je veel plezier bij het lezen van alles wat hier geschreven staat, en ik hoop dat je jezelf wilt voorstellen in ons Gastenboek op de homepage.
Hallo Tycho, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag, maak er een leuke dag van.
Goedemorgen Roy,
van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag. Ik hoop dat jij een hele fijne dag zal hebben vandaag.
Hallo Ynna, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag; ik wens jou een fijne dag toe.
Dag Hendrik, welkom op dit leuke en gezellige forum. Problemen stel je waarschijnlijk in je eigen forum aan de orde, dus:veel plezier hier!
Goedemorgen Hans,
van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag en ik hoop dat jij daarom een heel fijne dag zal hebben.
HansGU
HansGU
Dag Abe, dank je wel voor de felicitatie. Mijn reactie komt nu pas omdat ik sinds de 16e niet meer op het forum ben geweest.

Groetjes
Goedemorgen Tineke, van harte gefeliciteerd met jouw zoveelste verjaardag en ik hoop dat jij vandaag een fijne dag meemaakt.
Tineke41
Tineke41
Goh Abraham, zie je bericht nu pas. Heel hartelijk dank en het was een hele leuke dag. En aan mijn naam zie je wel hoe oud ik ben geworden. Lol.
Bovenaan Onderaan