Nieuwe profielberichten

Dag Cuizeniër, hartelijk welkom op dit fijne forum. Je gaat je hier vast en zeker snel thuis voelen! We vinden het heel erg leuk als je in ons gastenboek op de homepage iets over jezelf zou willen vertellen. Ik wens je veel plezier op Piep!
Ha Axe, ik weet intussen iets meer van je (altijd handig als je leden gaat verwelkomen!), en dus zie ik je hier niet snel computerproblemen neer leggen! Hoeft ook niet, hoor! En misschien los je wel iets van ons op, nietwaar. Je bent nog steeds welkom, ook in bericht 2!
Dag Axe0, hartelijk welkom op dit leuke forum. Als je computerproblemen hebt,, kun je die aan het team en de andere leden voorleggen en iedereen gaat aan de slag om te proberen jouw problemen op te lossen. En verder is er hier nog genoeg te lezen. We vinden het heel erg fijn als je iets over jezelf vertelt in ons gastenboek op de homepage. Veel plezier bij Piep!
Dag Niekie, hartelijk welkom op dit mooie forum. Ik hoop dat je hier snel je weg zult vinden. En als je computerproblemen hebt, dan kun je die voorleggen aan ons team en andere leden, en dan wordt er naarstig naar een oplossing gezocht. We vinden het ook erg fijn als je iets over jezelf zou willen vertellen in ons gastenboek op de homepage. Veel plezier op Piep!
Dag Gstrings, hartelijk welkom op dit mooie forum. Ik merkte dat je al heel snel je weg hier gevonden hebt en al een reactie gepost hebt. Wij, de leden van Piep, vinden het altijd heel fijn als er daarnaast ook nog iets geschreven wordt in het Gastenboek op de homepage. Dus.......daar kijken we nu naar uit!
Goedemorgen Quandor, van harte gefeliciteerd en ik wens jou een geweldige dag vandaag.
Hemant, you're very welcome here! I hope that you'll be feeling happy with us!
And perhaps you'll find our guestbook at the homepage. Please write something about yourselve and then you're not a stranger for us any longer!
Hallo Thecla, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag en ik hoop dat jij er een fijne dag aan overhoud.
Dag Cédric, hartelijk welkom op dit mooie forum! Ik weet zeker dat je het hier naar je zin zult hebben! En wij, de leden van Piep, vinden het erg leuk als je iets over jezelf vertelt in ons gastenboek op de homepage. Ik wens je hier veel plezier!
Anjo, ik heb ook wel eens Windows 10 pro en office 2016 bij Rakuten gekocht. Het duurt inderdaad (ruim?) 3 dagen voor je een aantal mails krijgt. In één daarvan staat behalve een officiële downloadlink ook het code. Je moet dat code eerst nauwkeurig opslaan, want tijdens de installatie kom je daar niet meer bij.
Anjo
Anjo
HAy ja dat is me allemaal bekend, maar die mails staan bij mij gewoon in mn Gmail en die is natuurlijk altijd wel bereikbaar met ik meen 6 of 7 dingen in huis waarmee ik t internet op kan , lol.
toch eens in je postvak boven aan de pagina! ik heb je een bericht gestuurd gisteren avond
macguy
macguy
merci voor kiekeboe digtaal
Bovenaan Onderaan