Nieuwe profielberichten

Hallo Rick, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag; ik wens jou een fijne dag toe.
Hoi Ron,, hartelijk welkom op dit mooie forum! Er is een team dat je eventuele problemen oplost en daarnaast nog veel meer aan nieuws en discussies. Ik wens je hier veel plezier!
Hoi Rick, wij hebben jou lang niet gezien. Het forum zal in jouw ogen wel flink veranderd zijn sinds je hier het laatst was.
Beste, cuizeniër afgelopen maandag ben jij 77 jaar geworden en in jouw slaap (nacht/vroege morgen) van woensdag op donderdag heb jij het tijdelijke voor het eeuwige ingeruild. ik ga er van uit dat jij hierboven met open armen bent ontvangen.
Dag Rrougoor, hartelijk welkom op dit gezellige forum. Je kunt hier je computerproblemen neerleggen en om hulp bij een oplossing verzoeken, maar er is nog veel meer te lezen en ook te bediscussiëren. We vinden het erg leuk als je in het gastenboek van de homepage iets over jezelf zou willen vertellen. We leren je dan een beetje kennen. Veel plezier bij ons!
Dag Marino, hartelijk welkom op dit leuke forum! Computerproblemen kun je hier aan het team voorleggen en dan gaan ze aan de slag voor je. En er is nog meer te lezen, hoor! En....zou je ook iets in ons gastenboek willen schrijven, dan leren wij je een beetje kennen. Veel plezier hier!
Dag Michael, ik heb je welkom geheten en nu zeg ik je al weer vaarwel! Jij hebt boven als voorspraak een aartsengel en ik ben er van overtuigd dat je een prima plek in de hemel hebt verdiend! Ik wens je ook daar alle goeds!
Beste Michael, afgelopen maandag ben jij 77 jaar geworden en in jouw slaap (nacht/vroege morgen) van woensdag op donderdag heb jij het tijdelijke voor het eeuwige ingeruild. Ik kende jou hier als een heel vriendelijk mens, ik ga er van uit dat jij hierboven met open armen bent ontvangen.
Dag Marcel, hartelijk welkom op dit leuke forum! Mocht je computer-problemen hebben, leg ze maar voor aan het team en dat buigt zich er dan over. Verder is er heel wat te lezen en er zijn discussies waar je je vrolijk in kunt mengen! We zouden het ook heel erg leuk vinden als je in het gastenboek op de homepage, iets over jezelf zou willen schrijven . We leren je dan een beetje kennen! Veel plezier hier!
Goedemorgen cuizeniër, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag; ik wens jou een fijne dag toe.
A. Schopenhauer: Geheel zichzelf zijn mag men slechts, zolang men alleen is; wie dus niet van de eenzaamheid houdt, houdt ook niet van de vrijheid,
want slechts wanneer men alleen is, is men vrij
Kate
Kate
Als je alleen bent, ben je lang niet altijd vrij. Want wat is vrij, waarvan ben je vrij. Je bent zelden vrij van jezelf, maar je bent wel alleen. Je denkt over jezelf en over je vrijheid. Je moet daar dan alleen over denken en kunt dus geen andere vrijheid leren kennen dan de jouwe. En dan wil je niet alleen zijn, want dan ben je eenzaam. En eenzaamheid is negatief en vrijheid is positief.
Dag Ad, hartelijk welkom op dit mooie forum! We vinden het erg leuk dat je de gelederen komt versterken en eventuele problemen leg je hier maar aan het team voor: ze gaan er voor. Verder zouden we het heel leuk vinden als je iets over jezelf zou willen vertellen in ons gastenboek, zodat we je een beetje leren kennen. Veel plezier hier!
van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag.
Ik wens jou een fijne dag toe.
Goedemorgen Anjo, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag.
Ik wens jou een fijne dag toe.
Anjo
Anjo
Dank je Abe.
Socrates: Grieks filosoof - Trouw in ieder geval; als ge een goede vrouw krijgt wordt ge gelukkig; als ge een slechte vrouw krijgt, wordt ge een wijsgeer.
Hallo Schorpioen, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag.
Wij hopen dat jij een fijne dag zal beleven.
Schorpioen,
wij van Piepende Computer feliciteren jou van harte met de nieuw bereikte mijlpaal in jou leven en wensen jou vandaag een heel fijne dag toe.
Hello Hemant, best wishes for your Birthday, I wish you a very happy day.
Bovenaan Onderaan