Nieuwe Profiel-reacties

Hartelijk welkom op dit leuke forum! Ik heb even geaarzeld met begroeten, want daar was je opeens, midden in een topic! Maar ik hoop echt dat je het hier naar je zin gaat krijgen en dat eventuele problemen opgelost zullen worden. Maar daar zijn ze hier goed in, hoor!
Verder vinden we het altijd erg leuk als een nieuw lid iets over zichzelf vertelt en dat kan in het Gastenboek op de Homepage. Veel plezier op dit forum
Hoi, hartelijk welkom op dit gezellige forum! Ik hoop dat je je weg hier snel zult vinden. Het doet me ook deugd dat er weer iemand uit mijn leeftijdsgroep is bijgekomen, want je bent 11 maanden ouder dan ik ben!
We hopen ook dat je iets over jezelf wilt vertellen in ons gastenboek, dat je op de homepage kunt vinden. Veel plezier op dit leuke forum!
Hoi Roy, hartelijk welkom op dit gezellige forum! Wat een geweldige introductie van jezelf heb je geschreven. Het zet je aan tot denken! Ik wens je hier veel plezier en ik hoop dat Piep zal bijdragen aan de verwezenlijking van je idealen!
RoyAmsoy
RoyAmsoy
Dank je wel Kate ^_^ voor je leuke reactie. Ja het draagt al bij. Abraham heeft toch een mooi forumlayout van gemaakt. Maar er is inderdaad nog een boel hindernissen te nemen voor het uiteindelijke doel bereikt is. Maar heb er zin in.
Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe levensjaar.
Ik hoop dat jij een leuke en warme verjaardag meemaakt vandaag.
Hoi Dutchfox, hartelijk welkom op dit leuke forum! Ik denk dat er hier wel hulp is voor jouw probleem. En we vinden het erg leuk als je iets over jezelf zou willen vertellen in ons Gastenboek op de homepage. Veel plezier hier!
D
dutchfox13
Dank je! Ik zal even wat rondsnuffelen. Ben in ieder geval blij dat ik hier goed zit. :)
Leuk bevonden: Kate
In Zeist is een bioscoop die alle 3 de delen achter elkaar uit zond. Mijn man is er met een vriend voor gaan zitten. Om 18.30 waren ze binnen, kregen een flesje water en een overlevingspakket van 3 bolletjes en een krentenbol, om 24.00 uur was er pauze en om 5.30 stonden ze buiten!
maarten70
maarten70
Dat zou ik niet kunnen!
Kate
Kate
Dat kan ik begrijpen! Dat is iets voor mensen met pensioen, die de volgende dag uitslapen tot 12.00 uur! Komt nog wel.
maarten70
maarten70
Haha ja, ik kijk alleen nog niet echt naar pensioen uit :P
Ik heb afgelopen week voor de eerste keer Lord of The Rings gekeken en mijn klasgenoten waren teleurgesteld dat ik het niet eerder gezien heb. Geinig :D
Abraham54
Abraham54
Dat zal dan een heel lange zit voor je geweest zijn.
maarten70
maarten70
Naja de eerste de zaterdag voor deze en de tweede film gisteren. We hoeven alleen nog de derde te vinden en te kijken :)
Oké, dat zou best kunnen, Maarten. Maar ik heb jouw opmerking dus inderdaad verkeerd uitgelegd! Maakt niet uit.
maarten70
maarten70
Veel mensen letten niet veel meer op nieuwe leden als er elke dag 50 bij komen, en zien ze pas wanneer ze posten. Maar niet iedereen registreerd zich om te posten sommige alleen om zich te abonneren op interessante gesprekken.
maarten70
maarten70
Over Fora die groooooooooooot zijn. Niet per se NLse fora. Denk bijv. Aan internationale
Wie heeft zich hier geregistreerd en is opgemerkt, terwijl die op een groot forum buiten de boot viel?
maarten70
maarten70
Niet negatief bedoelt hé. Maar iemand kan gewoon als 'ie dat wil beter onopgemerkt zijn. Mede dankzij de hoeveelheid mensen die op grote fora per dag registreerd. En ik heb het hier NIET over PCF of NCF, voor de duidelijkheid.
Het is altijd wel geinig hoe nieuwe leden redelijk onopgemerkt zich kunnen registreren op grote fora, maar niet op wat kleinere. :D